Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en pige

Er forelsket i en pige fra min parallel klasse

og ved ikke om hun kan li mig

syntes der er akavet og spørge

for hvis hun så siger det til en masse Bliver det pinligt

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år
Ja, sådan tror jeg det nærmest er for alle. At sige at man kan lide personen/måske vil være kærester. Det er jo ikke helt nemt at sige det, fordi det er en meget personlig følelse man har for personen. Jeg synes at du kunne starte med at ja, prøve at være lidt mere sammen med hende og vise at du er interesseret i hende. Du kunne måske snappe/skrive mere ofte til hende. Du kunne måske spørge en af hendes veninder om hun er vild med dig (du kunne sige det var en prank, eller et eller andet hvis de ikke vil sige det) eller prøve at smugkigge lidt efter om hun kan lide dig. Du kunne måske invitere hende ud 🙂
Bare gå en tur og tale eller sammen/drikke en kop kaffe (eller andet). Du kunne sige det til hende, når i er alene sammen. Du kunne enten be hende om ikke at sige det, eller sige det er okay at vi bare er venner, eller faktisk vil jeg hellere være venner “undskyld” he he.. Hvis hun ikke føler det samme tilbage. Og hvis hun gør så kan du måske spørge om hun vil holde det hemmeligt at i kan lide hinanden (hvis du vil have det, altså).

Uanset hvad der sker så er hun ikke den eneste 🙂
Gør det på din måde

Held og lykke fra mig!

M.V.H Pige på 13 år

  • Hjælpen er på vej :-), Pige, 13 år

Hejsa!
Jeg ved ikke om du vil gøre det på den her måde, men kun gør det hvis du altså vil.

Mit råd er at du kunne prøve at være en hemmelig beundre for hende, sådan give hende en blomst eller lidt chokolade/en bamse. Det kan måske lyde lidt gammeldags, men i min klasse trender det. Du kun så skrive på et kort “Til (hendes navn)……….” “Fra din hemmelige beundre”, eller ikke med håndskrift det kan ses så… (Du kan sikkert finde på noget). Du kunne give hende tingene, på hendes cykel/i klassen eller et andet sted. Men husk at ingen må se dig. Hi hi, det er lidt som en mission. Når hun så har fået gaverne og et par stykker ved det, så kan du/en af dine venner eller en anden der kan fortælle hvad hun sagde til dig, spørge hende om hvem hun håbede det var. Hvis hun siger en anden (måske fordi hun kan lide personen). Så kan du bare stoppe med at være den hemmelige beundre og ingen vil vide noget. hvis hun siger dig, kan du sige det til hende 🙂 det er måske lidt kompliceret He he..

Gør det kun hvis du gerne vil

Held og lykke fra mig!
m.v.h en pige på 13 år. 🙂

  • :-), Pige, 13 år

Hej!
Jeg ved det er svært at sige sådan noget, men jeg synes at du skal sige at du er forelsket i hende sådan lige ud. Jeg synes at det er lidt ærgeligt at det er akavet at sige det, men det er jo bare sådan. Jeg synes du skal stå op for det og hvis hun siger at hun ikke kan lide dig kan du sige at det var helt fint og at i så bare kunne være venner. selvfølgelig, det du synes er passende at sige hvis hun ikke føler det samme. Men det kan være at hun kan lide dig!
Hvis hun siger det til til nogle og at det bliver pinligt kan du sige at du ikke kan lide hende mere, men faktisk kan lide en anden/sige at ja, jeg kan lide hende men jeg acceptere at hun ikke kan lide mig og det er fint. Og hvorfor er det enlig er så pinligt, når man bliver forelsket. Man kan jo ikke gøre ved det. Du skal kun gøre hvad du vil. Gode tanker fra mig!

K.h en glad person <3

  • hey!, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat