Brev

Forelsket i en pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med hende om det… Ellers kan du prøve at blive gode venner med hende oppe i skolen, og give hende komplimenter osv. 😉 held og lykke

  • Kimmer, 15 år

Lyt her broder, hjerter på snap eller messenger betyder ikke en skid. tal til hende. Hvis hun ikke har følelser for dig, så er det bare træls. Du skal nok finde en anden efter nogle måneder.

  • SandhedenRammerHårdt, Dreng, 16 år

Hey, bare vær dig selv! Har prøvet det samme, så glemte jeg hende lidt i noget tid, indtil jeg blev ret lun på hende igen. Jeg sendte et håndskrevet hjerte til hende på snap, og hun sendte et tilbage. Prøv det, måske virker det for dig

  • TryToHelp, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat