Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en på 16

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

you go girl💋

  • Emma, Pige, 12 år

U go Girl. Har selv en kæreste på 17 og havde det samme som dig. Da jeg var 14 blev han 16 og lidt senere 17 også blev jeg 15 to måneder efter men altså det er gået fint der er kommet få kommentere med nogle der synes han er gammel i forhold til mig osv men så svarer jeg bare “okay” fordi kunne ikke være mere ligeglad og folk overdriver hahah

  • Har selv, Pige, 15 år

Du behøves ikke gøre det offentligt jo. Jeg synes personligt det er fordi man spiller smart, men der er nogen som holder deres forhold hemmeligt, også får drengen nok, det gjorde min venindes k, også slog han op med min veninde, også mange amdre af mime veninder har været ude i det samme. Os drenge kan kun nogle gange lide at holde det hemmeligt, men så for man også nok, hvis man ikke mp fortælle det til nogen. Så kig på din k først. Altså jeg har en k og hun er 12 år cle. Hun er meget sød, smuk, lækker osv, men vi holder IKKE vores forhold hemmeligt, vi har gjort det offentligt. Alle ved at vi er k, de vidste også at vi først var bv også flirts. Det kommer an på hvordan drengen har det med det. Mem fedt at du har mødt hans forældre og at dine forældre er okay med det. Godt at du er nået så langt. Men husk det nu, ellers mister du sku også ham drengen der på 17.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat