Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket i en jeg spiller fodbold med

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at hvis du skal skifte til det pigehold og så måske sige det til ham for at høre hans mening og så snak måske lidt mere med ham i skolen og så kunne det være at i kunne hænge med ham og nogle andre venner så det ikk bliver akavet eller noget og så giv det noget og se om han måske flirter lidt mere med dig end normalt og så kan du måske spørge ham måske ikke lige med det samme men efter noget tid ja men håber jeg kan hjælpe

  • Just wanna help, Pige, 11 år

Hvis det var mig ville jeg nok spørge om hans nummer så man kunne aftale en dag at lave noget så man stadig holder kontakten og snakke med ham om det med at skifte

  • Anonym, Pige, 13 år

hej

det ser hvis ud til vi har det samme problem, jeg synes du skal få det bedste ud af at du ikke skal spille der mere selvom det ser sort ud, se på at du måske får nye venner på pigeholdet, og så snak lidt mere med ham i skolen, måske mødes og spille fodbold en dag efter skole med nogle af jeres venner eller bare jer to, selvom det måske kan være lidt svært at spørge. Og måske få hans snap eller nummer hvis du ikke allerede har det;)

Håber det hjalp, sender dig held og lykke:D

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat