Brev

Forelsket i en fra en højere klasse

jeg er 13 år og går 6 klasse

og der en fra syvende som jeg godt kan lige

jeg synes hun er flot og sød men jeg ved ikke om hun kan lig mig

og jeg tør ikke at spørge hende om vi skal være kærester

hvad skal jeg gøre??

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hey dreng
Hvis du ikke allerede har snakket/skrevet med hende kan du jo starte med det. Måske tage det step for step prøv at være lidt sammen i fritiden og se om i har det godt sammen. Du kan måske begynde at mærke om hun også har følelser for dig. Ellers kan du måske tale med nogen af hendes venner og spørge om hun kan lide dig. Ved ikke om det her overhovedet hjælper og wow jeg skrev måske lidt for mange gange men håber det går godt mellem dig og hende

  • Pigeee, Pige, 12 år

Jeg forstår godt hvis du ikke lige har lyst til at spørge en fra 7 klasse om i skal være kærester, men det du så kan gøre er at du kan prøve at snakke med hende det behøver ikke at være noget bestemt i snakker om, det kan fx. Være hvad laver man når man går i 7 klasse

  • Pigen, Pige, 11 år

Hej
Som der bliver skrevet, er det en helt vildt god idé at snakke med hende først, hvis du ikke har gjort det endnu.
En god måde at lære hende at kende, er jo eventuelt at finde hende på Instagram eller Snapchat, og skrive til hende. Hvis I allerede kender hinanden, kan du jo spørge om I skal mødes en dag efter skole. Og på den måde kan du nemmere finde ud af om hun er interreseret, og samtidigt spørge uden at spørge helt direkte!
Håber det kan hjælpe – og hele og lykke
Kram

  • Thomas, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat