Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en flere hundrede km væk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej det kender jeg godt på en måde jeg er i et forhold med nogen der bor 136 km væk fra mig og det er svært at man ikke kan ser hinanden hverdag men det skal nok gå.
Jeg har heler aldrig følt det på den har må med nogen før. Og det gør det os bare endnu mere svært med det skal nok gå

Og en af min beste venner er i et forhold med en der bor 469 km væk

De fleste piger sig at det er drengen der lave det første træk men det behøver det ik

Så mit råd ville være at sige til ham hvordan du føler🥰🥰

  • Emma, Pige, 13 år

Jeg må nok sige jeg tror IKKE det kan gå. Jeg har selv haft et langdistanceforhold, vi boede endda begge to i Danmark men i hver sin ende af landet. Jeg var nød til at bryde for savnet af nærhed, ømhed, berøring og seksuel tilfredsstillese i hverdagen blev simpelthen for stort. Spørgsmålet er om det ikke plager dig mere end det gavner dig at holde forbindelsen ved lige? Kan du evt. beholde ham som en ven du kan skrive med og så ellers kaste dig ud i jagten på nye forhold når tingene altså bliver normale igen?

  • Lea, Pige, 16 år

Jeg skriver også med en sød fyr fra Norge og vi har også talt meget om hvad vi skal gøre. Og det er jo ikke muligt at vi kan se hindanden pga. Corona, men vi er kærster nu og det har vi været i snart 2 måneder og det går fint. du skal bare huske at facetime mindst en gang om dagen det gør vi.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat