Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en dreng der er 5 år ældre end mig..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan ikke se noget problem i det. Var det en 21-årig der var forelsket i en 26-årig var der jo ingen der ville rynke på næsen af det. Men tror gerne at dine forældre vil være imod det. Det springende punkt er jo seksualiteten. Det er strafbart for ham at trænge op i dig før du fylder 15 så det skal I lige være opmærksomme på. Og så måske holde det hemmeligt indtil du føler du kan kan gå til dine forældre med det. Måske når du er en 15-16 år eller noget.

  • Elvira, Pige, 15 år

Jeg ved godt at fu nok ikke kan gøre så meget ved dine følelser, men det virker ikke som en god ide at komme sammen end ham. Når der er stor aldersforskel er der en anderledes magtbalance, og du kan nemt blive manipuleret eller udnyttet. Mentalt og følelsesmæssigt er i heller ikke det samme sted, og i har oplevet mange forskellige ting.
Jeg tror det er bedst hvis i kun er venner, da det her kan ende meget galt

  • Jordbær, Pige, 16 år

Det er helt okay, at have de følelser, men det er en al for stor aldersforskel. Det er IKKE normalt for en næsten 20-årig mand at være sammen med en 14 årig. Det siger jeg fordi det kan være meget farligt, og det fleste mennesker ville faktisk melde det til politiet. Du er stadig et barn og han er en voksen. Derfor er det bedst at lade være. Håber at du vil passe på dig selv <3

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat