Brev

Forelsket i en dreng

Hej

 

jeg er en pige på 14 år.

Da jeg var til en konfirmation

synes jeg der var en dreng der var lækker

og nu er jeg blivet forelsket i ham .

 

Jeg tør ikke sige det til ham,

er bange for han blokere mig på insta og facebook

 

hvad skal jeg gøre

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du er bange for at han siger det til andre, er det i hvert fald en god ide, at sige det “face-to-face”. Spørg ham noget lignende: “Hej navn! (drengens navn) Har du lyst til at hænge ud en eftermiddag?”, måske. Hvis han siger nej, så er han bare nok ikke vild med dig.. 🙁
Men hvis han siger ja, kan I jo finde ud af, om der er noget mellem jer!

  • Pige_14_år, 14 år

Jeg har selv prøvet det, men jeg synes bare at du skal springe ud i det. Hvis han ikke respektere dig som du er, er han ikke den rette for dig.

  • Anonymous, 15 år

Du skal ikke være bekymret. Bare være selv og sig til ham at du kan lide ham. Hvis han ikke gengælder følelsen så er det hans problem. Du er for god til ham.

  • Kærligheds hviskeren, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat