Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en der ikke engang kender mit navn

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde<3
Dejligt at du er forelsket. Du er sikkert mega sød, så hvorfor skulle han ikke kunne lide dig? Men nu er det jo det at han går i 9 og du går i 7. Altså umiddelbart synes jeg ikke der er noget i vejen i at prøve at snakke med ham eller få ham på snap. Men nu hvor han er 15 kan det godt være han allerede skriver med nogle piger/drenge og måske har han et crush på en fra sin klasse eller noget, og slet ikke er intra.
Men prøv da at snakke med ham!

  • S, Pige, 15 år

Synes bestemt også du skal gi den et skud. Hvis du har former er der ikke noget i vejen for at han skulle kunne li dig selvom du kun er 13. To års forskel er jo ingenting. Så prøv “helt tilfældigt” at komme til at tale med ham eller skriv til ham som en også foreslår. Så kan du mærke om han er interesseret. Hvis det nu skulle blive til noget og I blir kærester så husk lige det der med de seksuelle aftaler. Der er jo det med lavalderen og tænke på.

  • Benedicte, Pige, 15 år

Jeg syndtes ikke at du skal give slip på ham du skal bare blive ved med at og prøve. Der er ikke noget galt med at du er 13 og han er 15 det er normal at og være forelsket.

  • Anonym pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat