Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket i en der er 2 år yngre

Jeg er en dreng på 14 år.

 

Jeg er forelsket i en dreng på 12 år. jeg ved han også kan lide mig.

 

Hvad skal jeg gøre? Hvordan skal jeg sige det til ham?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

´´på jeres alder udvikler mig sig rigtig meget eks. Prøver man sig frem til ting, beslutninger og den slags. Synes måske i skal vente både fordi i er unge i nu og alder forskellen betyder normalt noget på jeres alder men det synes jeg i, ikke skal tænke på. men vi i er sikker på det, så kast jer ud i det og snak sammen både med hinanden men også med forældrene… synes ikke i skal tænke på hvad de andre synes eller siger, håber jeg kunne hjælpeog fedt i allerede springer ud så hurtigt [stærkt]

  • Anonymous, 13 år

det skal du bare sige til ham for det har jeg gjort hvis jeg var dig

  • karen, 13 år

hej med dig jeg kan se du er til drenge og det er bare så sejt. og så vil jeg også lige sige at selvom ham du kan lide er yngre end dig så er det helt ok at være sammen. fx jeg har en kæreste der er 1 år yngre end mig og ja folk stiller spørgsmål men det er helt fint. og vis folk siger ting om jer så skal du bare være helt ligeglad. 🙂
HELD OG LYKKE

  • hutel1316, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat