Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en anden pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12

Din ekskæreste lyder til at være en sød og smuk pige med gode former. Jeg synes også du skal fortælle din nuværende kæreste at du onanere, når du ser billeder af din ekskæreste, fordi hvis ikke du siger noget, så holder du noget skjult for hende og det vigtigste i et forhold er tillid, du ved at man kan stole på hinanden.

Men det lyder til at du har fået følelser for din ekskæreste igen, fordi hvis det ikke var på grund af det, så tænker jeg ikke du ville blive tændt af at se billeder af din ekskæreste.

Mit bedste råd til dig er at du tager en pause med din nuværende kæreste, fordi så kan du lige mærke efter med dine følelser for at være 100% sikker på, hvem du kan lide. Ud fra dit brev lyder det til at det er din ekskæreste, som du vil have.

Håber du finder ud af det, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Først synes jeg at du skulle slå op med den kæreste du har nu, for du skal ikke have en kæreste hvis du ikke kan lig hende og du også kan lig en anden. Og for det andet skal du sige til din eks kæreste at du kan lig hende for man ved aldrig om hun kan lig dig.

Ses:)

  • Anonym, Pige, 11 år

Jeg læser det som om, at du ikke kan lide din nuværende kæreste, og derfor ville jeg nok slå op med hende. Og så er et forhold heller ikke godt, hvis du tænker mere på en anden pige. Det kommer der aldrig noget godt ud af.

Mvh.

  • Simon, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat