Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en af mine bedste veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg ved godt at det er nemmere og sige end at rent faktisk og gøre det. Jeg har selv haft et crush på min bedste ven og har aldrig nogensinde fortalt ham det. jeg fortryder det inderligt!! jeg vil råde dig til bare og snakke ud fra hjertet og sige hvad du egentlig føler, for hvis i virkelig er bedste venner. Så vil det ikke ødelægge jeres venskab, hvis hun ikke føler det samme. Men hvem ved, måske gør hun og måske har hun det præcist på samme måde som dig, så måske skulle du bare starte med at snakke med hende om det. Bare stille og roligt og så se hvad hun siger…

  • pige, 15 år, Pige, 15 år

Hej!
Ville råde dig til at være forsigtig til at starte med, så du ikke risikere jeres venskab. Bare spørg hende indirekte om hun er forelsket i nogen eller hvis i leger spk eller noget så spørg sådan et spørgesmål fx: ville du helst være kærster med mig eller ___. Du kan jo spilel med hende og nogle andre og sp have planlagt at DN af de andre siger at hun/eller dig skal kysse med den der sidder til højre (og så sætte jer ved hinanden selvfølgelig. Når i går ud af niende kan du jo bare springe ud i det, så ses i alligevel ikke så meget til dagligt sp det ville ikke være helt sp akavet.

  • Snnsns, Pige, 13 år

Hey champ!

vi alle har sku haft et crush på vores bedste ven! meeeen jeg kan godt følge dig, spørg hende om hun har en fyr i sigte, og hver interreseret i hende! så kommer det ligeså stille

all love

  • champen, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat