Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en 7 klasser

Hey,

jeg er en pige på 11 år,

jeg ved ikke om det er tidligt men jeg er virkelig forelket i en dreng,

men han går to klasser over mig.

( jeg går i 5 klasse og han går i 7 )

og næsten alle pigerne fra min klasse syntes han er mærkelig,

så jeg tør ikke sige det til dem.

Hvad skal jeg gøre? Hælp

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes Held og lykke-pigen er for hurtig ude. Mange 11-årige kan sagtens være meget udviklede så jeg synes ikke du skal opgive håbet. Der er en dreng fra min klasse, han er 15 og dater en pige på 12. Det er godt nok hemmeligt men mange af os ved det. Men hun er sindssyg lækker og ingen skulle tro hun kun er 12 så jeg synes det er helt okay. Go for it!

  • XY, Pige, 15 år

Hej, jeg er ked af at sige det men de fleste når de går i 7 er ikke vilde med en der går i 5. Jeg synes at du skal droppe ham og finde en på din alder, det betyder noget de der 2 år når man er så ung.

– GHbnf

  • GHbnf, Pige, 15 år

Halløj 🙂
Jeg har selv stået i samme situation som du gør nu. På min skole er 7-9 et helt andet sted på skolen så jeg kan slet ikke komme i kontakt med ham. Jeg syndes at du skal prøve at se om du måske ikke kan komme videre fra ham og måske finde en sød dreng på din egen alder. 11 er måske en lidt tidlig alder at få rigtige kæreste men hvis man føler at man er klar er det helt ok!
Held og lykke!

  • Anonym pige :), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat