Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket i drengeven?

hej

jeg er en pige på 12 år og bor i pleje familie.

jeg er måske forelsket i min bedste drenge ven

jeg har kendt ham i 8 år og han er VIRKELIG sød

men problemet er at jeg ikke ved om han kan lide

mig på kærestemåden?

hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂 jeg er også en pige på 12. Men jeg tror det er lidt forskelligt hvordan man regere :)en af mine venner siger altid til den hun kan lide at hun kan lide dem:) det gør jeg ikke 🙂 tænk over det og prøv at sige det til ham:) tænk på om en dreng sagde det til dig ville du synes et var mærkeligt og hvis ikke prøv at sige det:)

  • Isabel, Pige, 12 år

Hey. Jeg ved hvor svært det kan være og være forelsket og når man står i din situation må det da være meget sværere. Jeg synes det er vigtigt at du tænker over hvor meget jeres venskab betyder for dig, for hvis du siger det kan det hurtigt komme til at blive en smule akavet mellem jer hvis han ikke har det på samme måde. Samtidig synes jeg du også skal kigge på hvad du har brug for. Har du brug for at sige det, er det 100 procent det du skal gøre.

Men du skriver også at du ikke er 100 om du kan lide ham så der tænker jeg også at du lige skal mærke en ekstra gang efter om du er vild med ham inden du siger noget til ham (hvis du beslutter dig at sige noget om det til ham) fordi er det så det vær at rasikere det her venskab hvis du nu ikke engang er helt sikker på at du kan lide ham😇

Mvh.

  • Anonym, Pige, 12 år

Prøv at sige det ligeud eller skrive et brev. Hvis han er en god ven, men ikke føler at du er i kærestezonen, så vil i stadig være venner. Prøvede det selv en gang og han kunne ikke lide mig på den måde men vi forblev gode venner

  • AL, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat