Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i den samme pige!!!

Jeg skriver det her brev

fordi at mig og min bedste ven

er forelsket i den samme pige.

Vi kan ikke blive enige om

hvem som skal have hende.

Hvordan får jeg hende før min ven?!

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Først og fremmest, jeg forstår dig. Men i nødt til at behandle hende ordentligt. Hun er en pige, hun er en person med følelser og meninger lige som jer. Hun er ikke en ting man kan vinde. Det hende som skal vælge, ikke jer.

Jeg har selv prøvet, at to drenge jeg ikke havde interesse i, begge kun lide mig, og de kom nærmest op og slås. Jeg havde intet at skulle sige. For dem var jeg ikke andet end en præmie. Det noget af de værste jeg har været udsat for, at føle man ikke er mere værd, end en genstand.

Mit råd til jer begge er ret simpelt. Lad hende være drenge. Ødelæg ikke jeres venskab pga. en pige. Hvis hun har interesse i en af jer, så lad hende komme til den af jer. Opsøg hende ikke, lad vær med at konkurrere, det slet ikke sjovt for hende i sidste ende. Så ja mit råd er ikke hvad du vil høre. Men jeg håber I vil følge det.

Hvis I virkelig elsket hende så giv slip, begge to.

  • A, Pige, 22 år

Hey dude!

Jeg er meget enig med pigen ovenover på 22, ligesom mig.

Det der med at få en kæreste er altså ikke en konkurrence, hvor du og din ven skal kæmpe indædt mod hinanden og hvor pigen bare er noget, man kan “vinde”, husk det. Hun er sikkert en sød pige, men hun skal helt selv bestemme, hvem hun vil være kærester med. Det er jo slet ikke sikkert, at det er én af jer.

Jeg må jo skamfuldt indrømme, at jeg selv har været der og mit allerbedste råd er, at du og din bedste ven ikke skal lade en pige komme i mellem jer. Uanset hvordan det ender, bliver alle kede af det. Jeg taler af bitter erfaring og når jeg ser tilbage på det i dag, kan jeg simpelthen ikke fatte, at jeg var så dum. Man var nok bare ikke så moden dengang.

Det her var måske heller ikke lige det, du ville høre, men vil I ikke godt opføre jer pænt over for hinanden og over for pigen? Det er I alle tre bedst tjent med.

  • Anders, Dreng, 22 år

Hvis i ikke kan blive enige, så vil jeg nok sige at der bare er ingen af jer der skal have hende. Så det ikke skaber problemer i jeres venskab heller

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat