Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i bedsteven??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey Kære du!
Det er her hvor man skal passe på! Han har en kæreste og det er også helt okay at han har det men derfor er det stadig rigtig hårdt at han har en kæreste når du rigtig godt kan lide ham! Jeg tror at det er utroligt vigtigt at selvom du siger at han har sagt han hellere vil være kærester med dig så skal han selv finde ud af det og hvad han gør. Jeg tænker lidt at du skal ….. prøve at…. gøre sådan at… lade dem selv finde ud af det.. selvom det svært er det ikke altid godt at blande sig
Jeg er 20 og fik først min første kæreste som 18 årig så.. du har masser af tid ❤️

  • Victoria, 20 år

Det her vil muligvis risikere jeres venskab, men du kan sige sådan her til ham:
“ (Hans navn) jeg føler der har været et eller andet i mellem os på det seneste, og jeg tror også, du har kunnet mærke det. Jeg ved jo, at du har en kæreste, men jeg holder altså også virkelig meget af dig.” (Du kan måske komme ind på det med sex her, men kun vis du tænker det er en god idé.) “Hvis du ikke føler det samme for mig, håber jeg stadig, at vi kan være venner, da jeg som sagt holder rigtig meget af dig. (:”

Det vil kræve helt vildt meget mod, men det er vildt sejt hvis du tør gøre det! Og hvad har du at miste? (;

  • (:, Nonbinær, 14 år

Hey jeg har selv været ude for lidt det samme. Prøv at tænk på noget andet eller forklare ham hvordan du har det. Jeg er sikker på at han ville forstå dig og i måske kan finde ud af det sammen. Hvem ved hvad hvis han føler det sammme?❤️

  • Pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat