Brev

Forelsket i bedsteven?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej <3
Jeg tror han har følelser for dig!!!
Jeg tror bare han måske ikke er sikker på om du har følelser for ham 🙂
Et godt råd kunne være at du måske kunne prøve at vise lidt mere tydeligt (ikke alt for tydelig, men nok til at han kan være mere sikker i at spørge dig) at du har følelser for ham <3
Held og lykke

  • Pige, 14 år, Pige, 14 år

Os drenge vi kan være meget dårlige til at forstå piger og deres tegn en gang imellem jeg har selv været der i bestfriendzone i et år og så endte vi som kærester det eneste du kan gøre er at tage chancen og fortælle hvordan du føler meget klart og tydeligt så han forstår det 100%

  • Onkel Reje, Dreng, 17 år

Jeg var selv forelsket i min bedste ven har for 4 måneder siden. Jeg flirtede og gav sådan 10 hint om dagen, men han forstod det ikke før jeg sagde det direkte til ham. Han følte ikke det samme for mig, men vi er stadig bedste venner idag. Så du skal ikke være bange for at fortælle ham det. Det lyder som om, at han godt kan lide dig tilbage.

Mit råd til dig er at sige det direkte til ham.

  • MS, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat