Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i bedsteven?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej <3
Jeg tror han har følelser for dig!!!
Jeg tror bare han måske ikke er sikker på om du har følelser for ham 🙂
Et godt råd kunne være at du måske kunne prøve at vise lidt mere tydeligt (ikke alt for tydelig, men nok til at han kan være mere sikker i at spørge dig) at du har følelser for ham <3
Held og lykke

  • Pige, 14 år, Pige, 14 år

Os drenge vi kan være meget dårlige til at forstå piger og deres tegn en gang imellem jeg har selv været der i bestfriendzone i et år og så endte vi som kærester det eneste du kan gøre er at tage chancen og fortælle hvordan du føler meget klart og tydeligt så han forstår det 100%

  • Onkel Reje, Dreng, 17 år

Jeg var selv forelsket i min bedste ven har for 4 måneder siden. Jeg flirtede og gav sådan 10 hint om dagen, men han forstod det ikke før jeg sagde det direkte til ham. Han følte ikke det samme for mig, men vi er stadig bedste venner idag. Så du skal ikke være bange for at fortælle ham det. Det lyder som om, at han godt kan lide dig tilbage.

Mit råd til dig er at sige det direkte til ham.

  • MS, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat