Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

FORELSKET I BEDSTE VENINDES STOREBROR!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 15 år.
Vi er nogen piger her på 17 år, der har stået i selv samme situation.
Vi vil starte med at sige at kærlighed er kærlighed, og vi som mennesker kan ikke selv gøre for hvad vi føler. Selvfølelig står du i et svært valg, da vi snakker om en god venindes bror, men kærlighed handler ikke om at vælge.
Du bliver nødt til at huske at din veninde ikke har magt over dine følelser, men du bliver også nødt til at huske at sætte dig selv før andre.
Du beskriver ikke i dit brev hvad storebroren føler, og vi vil derfor råde dig til at snakke med ham for at finde ud af om han har den samme interesse for dig. Det står dog lidt uklart for os om dig og storebrorene egentlig snakker sammen, derfor bliver vi nød til at fortælle at du skal snakke med ham for at finde ud af om i har kemien og for at lære ham at kende.
Når du har fundet ud af disse ting, skal du snakke med din veninde og forklare hende at du ikke selv kan styre disse følelser, men at forholdet med ham ikke betyder du ikke længere har tid til hende. Som vi sagde før så er der ingen grund til at vælge.

Vi ønsker dig alt held i verden.
Mvh Anonym

  • Anonym, Pige, 17 år

Blandt os fyre er det et absolut no go at date sin vens søster, sådan er det i hvert fald i min omgangskreds. Men én af mine venner skulle alligevel ende med at blive forelsket i min søster, der er to år yngre end os. Han sagde det ligeud til mig en dag, vi sad hjemme hos ham. Først vår jeg sådan lidt “hey dude, styr dig lige, det er min søster” men jeg fandt ud af, at det var gengældt fra min søsters side og i virkeligheden kunne hun jo ikke få en bedre kæreste en ham, han er en fin fyr. De er stadig kærester.
Jeg var glad for, at han spurgte mig, inden han overhovedet gjorde noget ved det. Så jeg synes næsten også, du skal finde en måde at få sagt til din veninde, at du har følelser for hendes storebror. Tænker, det er lidt vigtigt med hendes accept inden du går videre med det, så du ikke mister hende som veninde. Som pigerne ovenover skriver, er det jo ikke et valg mellem ham og hende. Held og lykke.

  • H, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat