Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i bedste veninde…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal sige det til hende. Og hvis hun siger nej skal du ikke bekymre dig om at miste vendskabet. For det skulle være mærkeligt at det skulle ødelægge det. Når I er så tætte med hinanden. Jeg deler ikke tøj med andre end mine søskende.

  • Julie, Pige, 14 år

Jeg tror ikke det bare er en fase. Mit råd er du måske kan give en masse stærke hints at du godt kan lide hende og hvis det går godt så kan du spørge hende om kæreste

  • Toast, Intet-køn, 14 år

Jeg tænker ikke du risikere jeres venskab. Slet ikke når I begge har sagt til hinanden at I føler jer bi. Så jeg synes sagtens du kan snakke med hende om jeres forhold. Når I i forvejen putter og deler undertøj er det ikke en særlig stor overgang. Jeg har selv puttet med en veninde og vi var van til at røre ved hinanden og se hinanden når vi prøvede tøj osv. Så vi opdagede knap nok engang vi puttede mens vi så en film at vi faktisk var ved og tilfredstille hinanden. Det kom bare sådan helt naturligt. Så jeg tænker ikke det er nogen big deal for jer. Snak om det og go for it!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat