Brev

Forelsket i bedste veninde…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal sige det til hende. Og hvis hun siger nej skal du ikke bekymre dig om at miste vendskabet. For det skulle være mærkeligt at det skulle ødelægge det. Når I er så tætte med hinanden. Jeg deler ikke tøj med andre end mine søskende.

  • Julie, Pige, 14 år

Jeg tror ikke det bare er en fase. Mit råd er du måske kan give en masse stærke hints at du godt kan lide hende og hvis det går godt så kan du spørge hende om kæreste

  • Toast, Intet-køn, 14 år

Jeg tænker ikke du risikere jeres venskab. Slet ikke når I begge har sagt til hinanden at I føler jer bi. Så jeg synes sagtens du kan snakke med hende om jeres forhold. Når I i forvejen putter og deler undertøj er det ikke en særlig stor overgang. Jeg har selv puttet med en veninde og vi var van til at røre ved hinanden og se hinanden når vi prøvede tøj osv. Så vi opdagede knap nok engang vi puttede mens vi så en film at vi faktisk var ved og tilfredstille hinanden. Det kom bare sådan helt naturligt. Så jeg tænker ikke det er nogen big deal for jer. Snak om det og go for it!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat