Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyy dreng på 14
jeg har selv stået i den situation og den er ikke sjov (det syntes jeg ikke).
du kan vel hvis du har mod på det tage en snak med hende om det og finde ud af om hun har det på samme måde det behøver jo ikke at være face to face (men det ville være bedst så man ikke misforstår osv) du kan også give hende små hints og se hendes reaktioner på dem.

Håber det hjalp
Held og Lykke
HILSEN MIG

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey knægt på 14😊
Har selv stået i samme situation, bare lidt omvendt, for det var min rigtig gode pigeven, der en dag fortalte mig, at hun var forelsket i mig og gerne ville være mere end venner. Vi var begge 15 der. Jeg måtte så fortælle hende, at jeg overhovedet ikke havde overvejet hende som andet end en god ven. Hun blev lidt ked af det (okay, meget ked af det, og det gjorde jeg egentlig også) og ja, i en periode var det da noget akavet mellem os og vi snakkede ikke rigtig sammen, men heldigvis kunne ingen af os undvære hinanden som gode venner, så vi blev gode venner igen og er det stadig.
Men hey, det lyder jo virkelig som om du er smaskforelsket!☺️Så jeg synes næsten du skal finde en eller anden måde at få det sagt til hende og hvem ved? Måske hun også er hemmeligt forelsket i dig? Jeg tror, at hvis jeres venskab er stærkt nok, skal det nok holde til det, selv hvis hun ikke er. Som mit venskab gjorde. Held og lykke, du☺️

  • t, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat