Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i anime drang??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej<3

Kender rigtigt mange der er vild med Anime, syndes os selv det er okay spænende. Det er os helt okay at blive vild med nogen fra en anime film. Min bedste ven har os været vild med en anime dreng. Hvis dine venner/klasse syndes det er underligt så skal du bare være ligeglad, får det er helt normalt:3 det er jo os det samme som hvis man kan lide en kendt, og det jo os helt okay og normalt.

Kh mig

  • Du er god nok som du er, Pige, 12 år

Der er intet galt med at have et crush på en fiktiv person du skal bare fortælle det til dine venner hvis de er rigtige venner vil de ikke gøre grin af dig så bare tag det roligt aldrig lyv overfor din bedste veninder ikke være pinlig over den du er du skal bare være dig selv så vil dine venner elske dig ps min veninde har et kæmpe crush på Draco malfoy fra Harry potter og hun går rundt og siger det til alle på hele skolen og vi gør ikke grin med hende vi synes bare det er sødt
Håber du kunne bruge mine råd
Hilsen F H

  • F H, Pige, 11 år

hej
der er intet galt med dig. jeg er enig Howl er fkn lækker. det er bare dem der har dårlig smag:-)

  • anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat