Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i 6-7 år hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa… Du beskriver i brevet at hun har sagt at hun betragter dig som en ven. Derfor går jeg udfra at hun ikke ser dig som mere end det. Hvis du virkelig er i tvivl så spørg hende om der kunne ske at blive mere imellem jer. Håber at du finder ud af det.

  • Lone lover123, ja jeg er køn, 16 år

Hejsa makker.

At hun fortsat skriver med dig kan både være en god og en skidt ting.
– Alt i alt holder hun i hvert fald af dig som ven. Men hvis jeg forstår dig ret, så er det faktisk slet ikke det du vil. Du er i den såkaldte “Friend Zone”. Jeg ved det, det er pisse irriterende.
Jeg må desværre meddele at så længe du er friend zoned, så kommer du ikke videre. Det er i hvert fald hvad min erfaring siger…

Nu skal jeg forklare hvorfor man ikke kommer videre fra friend zonen, og derefter prøve at hjælpe dig med at slippe ud af den, for til sidst at kunne blive mere end hendes ven. 😉

Når du er hendes ven er det ofte sådan at hun har alt hvad hun skal bruge for dig:
– Du snakker med hende hvis hun har et problem
– Du viser omsorg
– Du er sammen med hende
– Osv. osv.
Det vil sige hun altså ikke rigtig har nogen grund til at skulle tage chancen og blive mere end din ven.

For at slippe ud af friend zonen bliver du nød til at holde lidt afstand. Faktisk skal du ignorere hende gennem en længere periode (uger). Faktisk bliver hun nød til måske at blive sur på dig/ked af det. Dette kan være hårdt at se. Du bliver ligesom nød til at holde op med at være hendes ven. Når jeg ignorere mener jeg ikke du skal kigge den anden vej hvis hun snakker til dig. Men at du skal give et kort svar, og gå videre.

Når der er gået et stykke tid, eller hvis hun måske konfrontere dig, skal du lave dit træk. Ven lidt tilbage til hende. Begynd at flirte med hende. Ja måske endda fortæl hvordan du har det. Så er der meget større chance for at det bliver til noget.

Ja, jeg håber det kunne bruges til et eller andet. Det her er i hvert fald mine erfaringer.
Husk piger elsker selvtillid.

Held og lykke med det!

  • dyah, Dreng, 16 år

Hej
Ikke for at være irriterende, men når hun skriver at det kun er på “venne måden”, skal du tage det sådan. Hun er højest sandsynlig ikke interesseret (endnu). Du kan selvfølgelig prøve at ændre det, men du skal nok ændre noget eller prøve noget nyt som at hænge ud med hende og give hende komplimenter – Husk bare ikke at give for mange. Få og gode er bedre end mange men dårlige…

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat