Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i 2 drenge på samme tid

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 det er helt naturligt har prøvet lidt sådan noget men hvad føler du hvem tror du er den bedste for DIG? ❤️ Kh pige på 11

  • Anonym, 11 år

Hej Pige
Af egne erfaringer ville jeg sige at hvis ikke du er sikker på at det skal være ham præcis, så kan du måske bare lide ham den anden fordi han kan lide dig? Når andre fortæller en om personens følelser påvirker det også ens egne følelser, så jeg syntes du skal tænke over om det er rigtige følelser, eller om det bare er fordi han kan lide dig? Og med hensyn til din gamle flirt… jeg ved ikke hvordan du har det, og kan self ikke sige hvad du skal gøre, eller hvordan du skal opføre dig, men når man har haft noget med en og de får en ny kæreste kan det godt være at du egentlig bare bliver jaloux og bliver øv over at selvom du ikke kunne lide ham der, hvorfor han nu bare er sammen med en anden (har selv prøvet det, men fandt ud af at jeg ikke kunne lide ham, at det bare var mine følelser) Prøv at mærk godt efter nede i maven og tænk dig godt om. Hvis ikke du kan beslutte dig skal det måske ikke være nogen af dem? Jeg ved det ikke, det er bare mit råd 🙂

  • Pige der prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Hej pige på 12 år.
jeg synes du skal vælger dreng nummer 2. da han gengælder dine føleser, og hvis du finder ud i ikke passer sammen, eller du bedre kan lide den anden dreng, er det bare at sige det, man kan altid prøve 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat