Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket, hvad skal jeg sige?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng, jeg er en pige jeg syntes du bare skal springe ud i det. Og piger kan godt lide når man er ærlig. Bare prøv og gå hen og snak med hende hvad kan der ske? Det er altid godt at være first mover, bare slap af og vær dig selv. Men i kan altid mødes med dine tættestes venner og hendes tættestes venner mvh en pige

  • En pige, Pige, 15 år

Hej dreng jeg syntes at du kunne prøve at samle noget mod og gå over til hende og spørge hende om hun ville gå en tur med dig. Hvis hun siger ja kan du prøve at sige at du syntes hun er sød om i skulle være kærester

  • Dreng, Dreng, 15 år

Hey
Altså jeg ved godt at jeg er lidt meget yngrere end dig men jeg har haft det samme problem. Jeg ved godt det lydder dumt men da jeg spurgte hende kastede jeg et papirfly hvor der stod “I LIKE YOU”. så opssøgte hun min besdte ven og sagde til ham at han skulle sige til mig at hun også kunne lide mig. (det tog godt nok mig fire år for mit vedkommende). så bare send et lille brev til hende hvor der står at du kan lide hende.
Held og lykke og håber du bliver kærster med hende 😉

  • jeg er ingen, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat