Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket, hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej 14 årlige dreng, det der forelske kan være hårdt og forvirrende og det er ikke fedt at være generet og overhoved ikke når man er forelsket i en, altså det jeg vil gøre det var at spørge ind til nogen ting…ved godt du er generet men du kunne ligesom spørge hende om i skulle arbejde sammen i en gruppe opgave også selvom det kan være svært og akavet men når i får et samtale i gang så er det jo bare fint… og det kan jo være at i får laver rigtig meget i jeres opgave og i kan forstå og snakke godt sammen men det kan jo også godt være i kan komme til at snakke om noget helt andet ja altså det kan jo ske nogen gange heh…men jeg synes du skal prøve at snakke lidt med hende… held og lykke håber alt det bedste for dig og håber self også du kunne bruge min råd til noget.

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Jeg syntes at du skal prøve at snakke med hende for eksempel sig hej når hun går forbi og komplimenter hendes tøj eller sko. Undskyld hvis mit råd ikke hjælper jeg kan bare ikke rigtig sætte mig ind i hvordan det er at være genert pga jeg er det komplet modsatte af genert……

  • Hende der prøver at hjælpe, Pige, 12 år

Hejsa.
Jeg er selv genert så jeg ved 100% hvordan du har det, og at det er svært bare lige at snakke med folk.
har du venner der er gode venner med hende? For hvis du har kunne du sætte dig over til dine venner hvis de er sammen med hende, og for at komme ind i samtalen bare gøre små ting.
Du kan fx hvis de siger et eller andet man kan svare kort på så gør det det kan bare være “det gør jeg også” eller lign🤍
Håber du kan bruge mit råd

  • Skatbas🤍, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat