Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket, hjælp.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du er vild med hende så tag kontakt til hende! Der er ingen der siger man skal gå på samme skole for at være sammen? Hvis jeres forhold kommer til at betyde noget vil i helt sikket ses udenfor skolen… Et godt råd er at du ikke bare prøver at glemme hende for tro mig det hjælper ikke. Det har jeg selv prøvet og når jeg ser den person jeg følte noget for flere år efter, fortryder jeg stadig at jeg ikke gjorde noget 🙁 så skriv til hende hvis du tænker på hende, for hvad er det værste der kan ske? 😉

  • Luciana, 18 år

Hej jeg syntes at du skal skrive til hende og prøve at mødes og være sammen med hende så du kan lære hende at kende.
hvis du stadig har følelser for hende skal du sige det til hende, du har jo intet at miste, kun noget at få!! Håber at det hjalp
– hende hestepigen

  • Anonymous, 13 år

prøv at skrive til hende og se om hun også virker interreseret, hvis hun gør syntes jeg at du skal prøve og spørger om i skal være sammen. men hvis ikke virker interreseret så bare drop det, der er massere af andre søde piger

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat