Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket. Er han overhovedet interesseret?❤️❤️

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du kan altid prøve og spørg ind til hans kærligheds liv? fx: er han single kan han lide nogen?
hvis han nu kan, kan du spørge hvem? det kan jo sagtens være dig.
men tror du skal nok tage det lidt med ro da han er 15 og du er 13 🙂

held og lykke

  • anonym, Dreng, 15 år

Glem ham, det vil aldrig gå godt. Han kan være din ven men ikke mere. Hvis i bliver andet, så ved jeg hvad der sker. Alt er godt og så lige pludselig er han ikke interesseret mere. Og snupper den første billige luder gn kan finde. Du kommer til at være hjerteknust og sidder og ræser dine øjne ud, imens haner kommet videre. Jeg ved at det lyder hårdt men tro mig. Spar smerten…

  • …, Pige, 16 år

Som en af mine veninder engang sagde, “kærlighed har ingen alder”. Altså, jeg er den person som aldrig fatter et hint, om nogen kan lide mig. Men knægten virker ihvertfald interesseret. Jeg ville bare sige, bliv gode venner med ham, lad være med at skynde på tingene. Før du gør noget ved det, synes jeg, at du burde have det godt med ham. Altså, at der ikke er en akavet stemning, at i er vant til at snakke sammen, osv. Du kan prøve at få nogle hemmeligheder ud med en gang truth or truth, ahah. Held og lykke, mvh tøs på 13

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat