Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

7.-8. klasse er nok der hvor drenge kan være værst med det der “pik og patter”-humor. Jeg kan tydeligt huske det selv, den gang drengene fra min klasse og årgang begyndte at synes at det var skide sjovt og skulle snakke upassende meget om det. Der kan godt gå lidt abefest i den i de år der.
Det er ikke alle søde drenge som bliver til grødhoveder i de år der, og der er måske også grødhoveder, som er søde nok, selvom de har gang i en seriøs omgang pubertet.

Egentligt, så bliver både drenge og piger jo interesseret i “pik og patter” på samme tid (jo vi gør så), men drengene kan godt være lidt mere “åbne” og brøle-abe-agtige omkring det, hvor piger nogle gange holder det mere til sig selv.

Held og lykke med det hele:)

  • Dreng, Dreng, 23 år

hey.Jeg fårstår dig godt,bare fordi en dreng er lidt klam og tænker på alle de der ting så kan du stadvæk være sammen med ham.Og han er helt normalt,hvis du synes han er unormal så se drengene fra min klasse de snakker om hvad de skal efter skole og så skal de ikke andede end at score damer.😍💛held og lykke.

  • stella, Pige, 13 år

Halløj ved du hvad alle drenge har sådan en periode hvor deres hoved er fuld af ting som de egentlig ikke behøvede! Den periode kan godt tage lang tid. ❤️ Jeg er virkelig sikker på mange piger står i sådan en situation.
Jeg har også prøvet det men jeg tror bare at jeg grinte lidt af det.
Du kan i vert fald godt være forelsket i ham, også selvom at han er lidt klam eller hvad man nu kan kalde ham.
Hvis det her ikke hjalp så prøv at være sammen med ham efter skole….. i know at det kan være meget svært men prøv at tage chancen! ❤️💕😊 De fleste drenge fra min klasse er sødere når deres venner ikke er omkring dem.
Hvem ved måske taler han ikke om det hvis det bare er jer to det håber jeg for dig!🤞Hvis han så stadig er meget interesseret i pik og patter så er han det. Sådan er drenge bare. Jeg ved at jeg har sagt det men du kan godt være forelsket i ham! 😍

Håber at du kunne bruge det til noget
Mvh

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat