Brev

Forelsket eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
Jeg forstår 100 % din frustration omkring drengen i din klasse.
Hvis jeg var dig, ville jeg nok give det noget mere tid, for virkelig at vide om du er forelsket i ham eller ej.
En lille ting du måske kan gøre for at finde ud af om han kan lide dig er, at du kan snakker meget med en anden dreng, og “flirter” lidt med ham, foran drengen i din klasse. Selvfølgelig ikke alt for meget. Sørg for at hold øje med ham imens, og se om han bliver jaloux. Så kan du måske få det svar du er ude efter.
Men sørg for at give det noget tid. Du kan mærke, når du er klar, så husk ikke at forhast tingene alt for meget.
jeg håber du kan bruge mit råd og held og lykke 🙂

Knus

  • Anonym, Pige, 16 år

Hejsa,

Jeg begyndte for 1,5 års tid at blive rigtig gode venner med den her dreng i min klasse, og jeg blev hurtigt forelsket i ham. Efter et halvt års valgte jeg at mande mig op og sige det til ham. Han havde desværre ikke følelser for mig, og jeg var bange for, at det så ville ødelægge vores venskab, ligesom du er. Men det ødelagde det ikke, for hvis man er rigtigt venner, så ødelægger dette ikke sådan noget. Nu er vi tættere end nogensinde før, og han har også fået følelser for mig, og vi er på stadiet inden kærester. Så væbn dig med tålmodighed, og så ville jeg sige det til ham. Det virker skræmmende, men efter er det rart at være kommet ud med det.

Knus 🙂

  • :), Pige, 15 år

Hey <33
Gør det da, tal med ham om det. Hellere prøve end slet ikke.

Held og lykke!

  • her kommer jeg!, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat