Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan godt forstå den situation du er i, jeg har haft det på samme måde, det jeg gjorde var jeg stoppede bare med at være sammen med de andre drenge i noget tid, og så var jeg bare sammen med mit crush, lidt efter blev vi kærester, men alle er forskellige, så det kan godt være det ikke er det der sker med jer. Held og lykke.

  • Felina, Pige, 13 år

Hej pige på 15 år
Jeg synes du skal prøve at være sammen med nogle andre drenge et stykke tid, og så hvis det føles forkert så synes jeg du skal fortælle ham hvad du føler fordi at jeg selv ved hvordan det er at gå og holde det inde i sig selv. Held og Lykke❤️💕
Kærlig hilsen pige på 9 år

  • Pige på ni år, Pige, 9 år

Det ogs forvirrende. Jeg kender det godt, Der er ogs en som jeg var itvivl om. Jeg begyndte at snakke med mine forældre lidt om det. og så en ven som jeg stolet på. Vi snakket ik meget om det. Jeg kigger stadig efter hende engang imellem, men jeg vil ikke kalde det forelsket. Hvis du er bange for at miste interrese for ham, er der gode chancer for du er forelsket i ham. Men prøv at “snakke med ham” om det. Men tag et skridt af gangen, det var sådan jeg gjorder. Jeg er blevet venner med hende jeg havde et crush på. Vi er stadig venner, jeg har bare mistet interresen og det er det du er bekymret for. Du har måske en ven eller veninde du kan snakke med det om? At score/forstår kærlighed har altid været svært for alle. Det er ikke unormalt at man kan have de der tanker. De fleste går igennem det, så det er der gode chancer for dine forældre også har. Du kan snakke med dem om det.

Held og lykke!

  • En Person, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat