Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Hej

 

jeg er en pige som ikke ved hvordan man ved man er forelsket

Jeg tror jeg er forelsket i denne dreng

men er ikke sikker på om det er sandt.

 

Hvad skal jeg gøre?? Ved ikke hvornår man ved man er forelsket??

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Kan godt forstå at du syntes at det kan være svært at vide om du er forelsket eller ej. Jeg har det på samme måde. Efter min tankegang så er du forelsket når du ikke er “bange” for kropskontakt med personen og er “villig til at gå ud af dit gode skind”, bare for at gøre personen glad.
Ved ikke om det giver mening for dig, da det er lidt svært at forklare.. Men håber det hjalp 🙂

  • Anonymous, 16 år

Hej pige på 13.

Jeg har det faktisk selv på samme måder nogen gange. Men lige nu er jeg 100% sikker på jeg kan lide den her dreng. Grunde til jeg ved det er fordi han gør mig helt vild glad. Når jeg tænker på ham, så tænker jeg ikke på noget andet. Når jeg snakker med ham, føler jeg mig i paradis. Så hvis du bare nogen lunde har det på samme måde. Så er det helt sikker på du godt kan lide ham. Altså nå man er forelsket er man nærmest bare glad hele tiden. Håber det hjalp bare lidt.

Kh Pigen på 12

  • Den hjælpende pige, 12 år

Hejsa!
Jeg synes også det er lidt svært men jeg har en lille huske regel som jeg ikke ved om det virker på andre. Så hæng mig nu ikke for meget op på det;)
Du kan prøve at forestille dig at kysse ham holde i hånd. Hvis du synes det er mærkeligt eller klamt er du måske ikke heeelt vild med ham. Men hvis du godt kan lide tanken er der en god chance for at du godt kan lide ham.
Håber mit tip hjalp:)
Hilsen 15 pige

Tak for dit tip det har lige hjulpet mig

  • Awesomeboy999, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat