Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
Hvis du virkelig har følelser for ham, så synes jeg at du burde snakke med ham. Snak med ham om jeres forhold og dine følelser. Husk at nævne at du synes at sex er alt for tidligt, for du skal i hvert fald ikke tvinges til noget du ikke vil. Hvis han stadigvæk elsker dig, så bør han også acceptere dine meninger og følelser. (det mener JEG 🙂 )
Håber at du kunne bruge mit svar og held og lykke!
E

  • e, 15 år

Hej, hvis du virkelig føler for ham, ville mit råd være at du skal snakke tingene ud med ham.
“”Det gode hved at have en yngre kæreste er du kan være med til at forme ham (læste det i viunge)””
(Men det er jo også let som sagt, det er jo lidt hård nogen gange at snakke og ting. Syndes jeg) MVH- pigen der selv har været i den situration ?

  • 123321, 15 år

hvis han siger ja til at komme sammen igen, er det vel fordi han elsker dig. så hvis han elsker dig, burde han jo også godt kunne forstå du ikke er klar til sex og hvis ikke han kan det er han ikke det værd. ..
vil også lige sige det er rigtig flot af dig du sagde fra overfor ham, ikke mindst er i alt for unge (især ham), men det er også ulovligt og tænk nu hvis du blev gravid, det tror jeg ikke i ville kunne håndtere som 13 og 12 årig.

  • bunny123, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat