Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa 🙂 det lyder som om at du kunne bruge hjælp, hehe.
du skal slet ikke være bekymret! hvis han kan lide dig, og omvendt, er der intet der kan gå galt. Der kan self. komme noget akavet stilhed, men det sker sjældent, når man først har startet en samtale. Og hvis han virkelig kan lide dig, er han ligeglad med “forventninger.” håber at det hele går/gik godt :))

  • Anonymous, 13 år

Hej.jeg kan godt forstå at du er nervøs og genert.du skrev at du var 12 år da du mødte ham,tror jeg ikke at han havde så høje forventninger til dig.men det kan godt være at har har lidt højere forventninger til dig nu end før. Når jeg gerne vi lave noget foreksempel. Så siger jeg altid hvorfor og det hjælper meget.?

  • Katj3542, 10 år

Hej pige<3
Det lyder dejligt, at dig og ham drengen har genoprettet kontakten, når det nu også virker som om du synes han er rigtig sød.
Jeg tror slet ikke du skal tænke så meget over om han har høje forventninger til dig.
Han tænker måske det samme, og er helt sikkert også helt vildt nervøs over at skulle møde dig, og spekulerer nok også over hvad du synes om ham. Men det virker som om han rigtig godt kan lide dig, når i nu skriver hjerter og skriver så godt sammen til hinanden.
Noget i kan snakke om er fx hvordan det er gået siden i sås sidst i skilsmissegruppen, hvordan det går med hans mor og far og en god ide til noget i kan lave er at sætte jer på en cafe med en kop varm kakao, og så bare snakke.
Der er selvfølgelig altid lidt akavet stilhed i starten hvis man ikke helt ved hvad man skal sige, men så må man simpelthen bare være en icebreaker, og springe ud i det.
Tænk på det som om han var din bror eller bedste ven. Du kan også fortælle ham at du faktisk har været ret nervøs for at mødes, og at du var bange for hvad han ville synes om dig, og så vil han helt sikkert kunne relatere til det for han har nok også gået rundt med de samme følelser!
I forhold til det med din mor, så synes jeg simpelthen bare at du skal snakke med hende om det.
Fortæl at det var en du mødte i skilsmissegruppen for 2 år siden og nu er i begyndt at skrive sammen, og i kunne rigtig godt tænke jer at mødes. Hvis hun siger nej må du vel bare acceptere det og håbe at hun indser at det er noget du rigtig gerne vil!
Håber det hele løser sig!
Knus

  • 2isbetterthan1, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat