Brev

Forelsket

Hej.

Jeg er en dreng på 15 år, som er blevet virkelig forelsket i en af mine rigtige gode veninder. Vi har kendt hinanden i snart 6 år, og jeg havde aldrig troet at jeg ville falde for hende. Hun havde en kæreste, som hun slog op med cirka 4 måneder siden, og efter det begyndte vi at skrive rigtig meget med hinanden.

 

Vi endte med at have noget sammen, men det forsvandt. Jeg ved ikke om hun ser mig ven eller mere. Jeg har fortalt hende at jeg altid er der for hende, og at jeg aldrig nogensinde ville svigte hende.

 

Jeg vil gerne have at hun ser mig, som noget mere men hvordan gøre jeg det?
Tak for Hjælpen.

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat