Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Hej

Jeg er en pige på 20

Og er forelsket i en

men ved ikke

hvordan jeg skal sige det til personen

for vi er også venner

Pige, 20 år
Svar fra andre

Børn

Det kan jeg godt forstå! Det er vildt svært, også fordi man ikke vil ødelægge venskabet. Prøv måske bare og flirte lidt og sende nogle signaler og se om de sender nogen tilbage. Ellers sker der ikke noget ved at fortælle det til personen. Det er altid godt at få det ud og fortælle personen det. Hvis så de ikke føler det samme er der jo ikke noget at gøre ved det og så må i prøve at gå tilbage til at være venner igen. Det er også nemmere at komme tilbage til at være venner hvis du ved at personen ikke føler det samme for så kan du komme over dem. I stedet for at du bare går og håber.

  • Anonym, Pige, 15 år

Shit, du er virkelig i en pinefuld situation. For du kan både ende med den perfekte kæreste, eller også ende med at ødelægge et venskab. Du kan fortælle din ven at du føler mere for ham end venskab, og håber at følelserne er gengældt. Håbe på det bedste, og måske få en kæreste som kender dig, og som kender og derfor får en fantastisk forhold.

  • Jes, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat