Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Hej børnetelefonen

hvordan ved man at man er forelsket?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Der er ingen enkel måde at vide, om man er forelsket på. Det er en følelse, der er forskellig fra person til person, og derfor kan det være svært at genkende hos en selv. Nogle tegn, der kan være gode indikatorer på, at man er forelsket, er følgende:

Man føler en stærk tiltrækning til den anden person
Man tænker meget på den anden person og har lyst til at være sammen med dem hele tiden
Man føler glæde og lykke, når man er sammen med den anden person, og man bliver ked af det, når man ikke er sammen med dem
Man har en følelse af at være komplet, når man er sammen med den anden person, og man føler sig lidt tom, når man er væk fra dem
Man ønsker at pleje og beskytte den anden person, og man vil gøre alt for at gøre dem glad
Hvis du oplever nogle af disse tegn, kan det være et godt tegn på, at du er forelsket. Men husk, at det er en subjektiv følelse, og det er op til dig at afgøre, om du er forelsket eller ej.

  • 1887, Vaskemaskine, 17 år

Jeg plejer at tænke at hvis jeg får sommerfugle i maven omkring personen og smiler når jeg tænker på dem (og forresten tænker på dem hele tiden), så er jeg højst sandsynligt forelsket. Men synes bare man skal vente lidt indtil man ikke er i tvivl 🙂

  • M, Pige, 14 år

det kan du mærke for eksempel hvis i får øjenkontakt og du så bliver glad eller at du bare smile hvis nogle siger hans(hendes navn eller du tænke på hans/hendes

  • pige på 14, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat