Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder på dig, at hun også kan lide dig
Men jeg ved det ikke
Du kan måske prøve at skrive til hende om aftenen hvad hun ser dig som eller at du siger at du føler at i er mere end venner eller sådan noget

  • Anonym, 14 år

Hejsa.

Du beskriver det meget som om, at der allerede faktisk måske er en god kemi mellem jer – både fra hendes og din side. Men uha, hvor forstår jeg godt hvor svært det kan være, at vide om hun egentligt føler det samme som du selv gør.

Jeg har oplevet det præcise samme som du skriver. Jeg tog modet en dag og spurgte mere indtil, hvad det egentligt var vi var. Og vi mødtes lidt oftere og det hele endte egentligt med, at hun er min kæreste i dag.

Jeg synes, at du skal prøve, at spørger lidt indtil hvad hun føler for dig osv. Held og lykke.

Mvh. S

  • S, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat