Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså nu vil jeg ikke være nederen, men det virker som om hende du hsr ku lide længst ikke er er interesseret. Det rr nu bare min vurdering af hvad du skriver. Hvis jeg var dig så ville prøve lidt på hende den nye hun lyder dejlig. Bare vis interesse prøv at få hendes snap, flirt med hende osv. Du har den bro! Og hvis ikke for du sikkert massere af penge på din efterskole

  • …, 15 år

Pige nummer to er 100 p vild med dig når jeg sender blikke til en fyr er det i vært fald fordi jeg har et crush på ham. Bare gå efter hende og bare flirt løs. Pige nummer et ikke får at være en idiot tror dsv ik hun er interesseret men du er sikkert en sød fyr så det har ik noget med dig at gøre husk det!!

Held og Lykke her fra kram fra pige 14 år<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Heyy tror vi alle kender el der ik altid har de sammen følser for en jeg synds du skap prøve at få talt lidt mere med henden nr 2 pige og se ol hun er noget for dig

  • 11 år💟, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat