Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 15 år.
Jeg er en pige, og jeg håber du kan tage de her råd til dig. Mine veninder og jeg ELSKER når drenge smiler, får øjenkontakt, spørger ind til personen og måske flirter lidt. Men hende pige du er smask forelsket i virker som om hun ikke er særlig god for dig siden du blev ked af det over hun ikke skrev tillykke til dig. Men du burde ihverfald prøve ikke at være så nervøs når hun er omkring dig, og prøv at virke lidt selvsikker.

Hilsen Nanna, 14 år.

  • Nanna, Pige, 14 år

Hey søde ven

De fleste piger i 8. klasse, er ikke nogen man rigtig “scorer”. De kommer snarere til at få et crush på dig også, hvis du behandler hende pænt og bliver venner med hende.

Det var i hvert fald sådan jeg havde, dengang jeg var en pige i 8. klasse.
Jeg tror at det bedste scoretrick er at være en “gentleman”, smile og lytte. Det virker overraskende tit!

Om fødselsdagshilsnen tror jeg ikke du skal ligge for meget i det, jeg kan ikke engang huske min bedste venindes fødselsdag… ups.

De bedste hilsner

  • to piger, der engang selv gik i 8. klasse, 20 år

du kan prøve at hænge ud med hende, være lidt mere sammen lave nogle opgaver sammen. når i først har været sammen lidt kan du måske tale lidt mere til hende. det har hjulpet mig.

  • hayhay, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat