Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år.

jeg vil sige du ska prøve at snakke med ham, og sige hvordan du har det med ham, for det værste du ka få er et nej, dit liv stopper ikke og du dør heller ikke af en afvisning, angående din veninde ville jeg sige til hende hvordan du har det, så i kan prøve at finde ud af hvad i skal gøre og prøve at lave en aftale.

  • C, Dreng, 17 år

Hejsa pige på 11 år.
Det lyder slet ikke særlig fedt.
Det lyder underligt at din veninde først driller dig med at du kan lide ham, og at der så går lidt tid og så kan hun selv lide ham. Men er du sikker på at din veninde ikke driller dig med det for sjov? Vi har i hvert fald selv prøvet at blive drillet med at kunne lide en, men personen der havde drillet mente det slet ikke på en ond måde.
Ellers så prøv at snak med din veninde om det, og fortæl hvordan du har det med at de fx er begyndt at skrive så meget sammen. Hvis din veninde virkelig er en ægte veninde ville hun kunne forstå det.

Til det med drengen du kan lide ville vi sige du skal vente lidt. Han er jo i et forhold. Men det er helt okay stadig at have følelser for ham 😀

Knus 2 piger på 15 år.

  • 2 piger på 15, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat