Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg synes du skal sige til ham hvordan du har det og fortælle ham om dine følelser for ham og sige at du blev lidt ked af det (hvis du gør det) over at han snavede med en anden pige end dig

  • E, Pige, 15 år

Hej ( jeg er også ordblind så der er nogen stave fejler er det derfor) jeg synes det bedste du kan gøre er enlig bare at lade være med at tage til de fester han er til sådan så du ikke bliver ked af det eller forvirret når i snaver eller når han snaver med andre. det er meget frustrende at kigge på også fordi du jo har følesler for ham. og hvis du helt vild gerne vil til de fester hvor han også er inviteret så skal du lade værre med at komme tæt på dig fordi hvis han gerne vil snave så bliver du bare mere forelsket i ham end hvad du er og derfor er det bedst at tage afstand til ham

  • en pige, Pige, 14 år

Han lyder for mig som en player. En der kan have noget kørende med flere piger på samme tid, uden at man ved det. Du fortjener bedre, og ville enlig ønske, at han ikke havde givet dig finger. For hvad bliver det næste gang? Han bevæger sig hen mod sex med dig.

Synes afgjort du kraftigt skal overveje situationen, for din egen skyld. Hvis du ønsker at give ham en chance, synes jeg du skal tag en snak med ham. Synes det i orden at være konsekvens. Sig til ham hvordan du har det med ham, men at du ikke har tænkt dig, at være en ting, han kan bruge som det passer ham. Gør det klart for ham, at her er det ham, der skal føle sig heldig, hvis i tog skal være kærester. Du kan fx. Sige, at hvis han skal gøre sig nogen forhåbninget om et forhold med dig, eller en anden pige, så skal han fokuserer på den ene, og stoppe med at spille på flere.

Hvis du ikke vil give ham en chance. Cut alt kontakt, undgå ham, fokuserer på noget andet. Ses med nogle veninder, distrahere sig selv. Så skal det nok gå over på et tidspunkt, men det kan tag tid. Beklager hvis mit svar virker negativt. Jeg svare ud fra det du skriver, og min erfaring siger mig, at du mere værd, du fortjener bedre, og han fortjener ikke din opmærksomhed.

Alt det bedste herfra

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat