Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år
Vi kan godt forstå dig og vi synes bare at du skal være ærlig om dine følelser og hvis han synes at du er mærkelig så er han bare ikke god nok til dig
Kh Kasper og Tobis

  • Kasper og Tobia, Dreng, 13 år

Hej pigen på 12 år. Har selv et crush og han ved godt at jeg kan lide ham. Vi snakker stadig sammen og skriver meget så syntes ikke at du skal være bange for at sige det til ham. Nogen gange er det bare rart at han ved det. Håber det hjalp og at i måske en dag bliver kærester ❤️. Held og Lykke 💫

  • Anonym, Pige, 11 år

Det kan jeg godt se er lidt svært. Men prøv at skrive med ham og måske snak lidt om følelser? Måske har han også følelser for dig? Selvom du skrev at du ikke kan lide ham, men stadig godt kan❤️Og bare lad som om den person ikke har sagt du er vild med ham. Tro mig personen finder på noget andet at finde på noget andet at tænke på, også tænker de på det i stadigt for på at du er vild med ham!❤️Håber mine rød hjælper?😁

  • Pige❤️‍🔥, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat