Brev

Forelsket:(

Hej allesammen

Jeg var kærester med den her dreng og jeg elsket ham så!

Meget men så her på Valentins dag ja lige på Valentins dag!

Så jeg ved ikke

men tror han fjernet mig på snap og jeg kan ikke få kontakt til ham:(

har så svært ved at komme videre og prøver at tænke på noget andet

men han er heletiden i mit hovede:(

ved ikke hvad jeg skal gøre?

Kh mig:(

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Puha har selv været forelsket en del gange. Men hvis han fjerner dig på snap og ikke gider at svare dig så er han ikke det værd❤️ Ved det kan være SÅ utrolig svært at komme sig over en! Det bedste du kan gøre er at snakke med en veninde om det og find noget der kan få sig til at grine! Og så kig dig selv i spejlet og sig “han fortjente mig alligevel ikke, jeg er skide smuk” det gør en lidt gladere at kunne huske sig selv på det:) Lyder sikkert umuligt lige nu… men der kommer andre og især nogen som er det værd, du er 12 år bare vent ❤️

  • C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat