Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket:(

Hej allesammen

Jeg var kærester med den her dreng og jeg elsket ham så!

Meget men så her på Valentins dag ja lige på Valentins dag!

Så jeg ved ikke

men tror han fjernet mig på snap og jeg kan ikke få kontakt til ham:(

har så svært ved at komme videre og prøver at tænke på noget andet

men han er heletiden i mit hovede:(

ved ikke hvad jeg skal gøre?

Kh mig:(

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig <3
Ja, når man har haft følelser for en person er det svært at komme videre. Det er som om man hænger fast i fortiden. Jeg synes det kunne være en god ide at snakke/skrive med ham om det og få alt på plads. Måske har du en ven som har hans snap eller andet, hvis du ikke selv har det. Du kunne spørge hvorfor han hade fjernet dig på snap/slået op (forstod ikke helt om i hade slået op eller ej), men at du ville høre om i så kunne være venner, hvis du vil det. Hvis han ingorere dig/ikke svare eller svare uvenligt ved du at han ikke er den som han plejede at være da i var K. Og derfor må komme videre. Du skal nok finde en ny! Det er jeg sikker på <3

k.h pige på 12 år

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 12 år

Hejsa!
Hvis du gerne vil komme over ham har jeg nogle råd, hvis du kan bruge dem <3

1. Slet billeder af ham på din telefon/ipad eller andet. Så kommer du ikke til at tænke på ham og blive trist hvis du ser et billede af ham.

2. Tal med en god ven, familiemedlem eller en anden om det, og lad vær med at lyv om dine følelser, så kommer de ikke ud og bliver bare der inde.

3. Få følelserne ud, du må godt være ked af det og græde. Vær ærlig over for dig selv, det kommer man længst med <3

4. Forkæl dig selv. Brug noget mere tid på dig selv. Se din yndlingsfilm, køb en ting du gerne vil have, lav hvad du har lyst til. Det fortjener man når man er har kæreste sorg. Så forkæl dig selv <33

5. Du kunne eventuelt skrive dine følelser ned, det er en måde at få sine følelser væk på. Hvis du tænker på ham eller savner ham, kunne du skrive de ting du ikke kunne lide ved ham ned. FX. at han fjernede dig fra snap eller slog op uden en forklaring..'

6. Nu har du chancen for at bruge mere tid på dine venner og hygge dig med dem. I kunne lave noget som i ikke hade lavet i lang tid og bare have det sjovt og næsten glemme ham.

Jeg håber du kunne bruge noget. Du skal selvfølgelig kun gøre det hvis du vil!
Held og lykke og gode tanker herfra!

m.v.h pige der har prøvet det 😉

  • Den glade hjælper!:), Pige, 13 år

Puha har selv været forelsket en del gange. Men hvis han fjerner dig på snap og ikke gider at svare dig så er han ikke det værd❤️ Ved det kan være SÅ utrolig svært at komme sig over en! Det bedste du kan gøre er at snakke med en veninde om det og find noget der kan få sig til at grine! Og så kig dig selv i spejlet og sig “han fortjente mig alligevel ikke, jeg er skide smuk” det gør en lidt gladere at kunne huske sig selv på det:) Lyder sikkert umuligt lige nu… men der kommer andre og især nogen som er det værd, du er 12 år bare vent ❤️

  • C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat