Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 13 år

Jeg synes du skal snakke med hende om det når i er alene. Jeg synes du skal sige det som det er, hvis hun så ikke har det på samme måde så kan du sige at du helst ikke vil havde hun fortæller det til andre.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Snak med hende og fortæl hvordan du har det, ikke lav et stort nummer ud af det, bare være dig selv, og så er jeg sikker på at hun bliver glad.

  • Isabell, Pige, 14 år

Altså hvis hun har sagt at hun engang kunne lide dig er det 100 p et hint om at hun stadigvæk kan og hvis du siger det og hun ikke kan lide dig er jeg sikker på at hun bare siger “tak for at du fortæller mig det men kan desværre ikke lide det på den måde men jeg vil elske at blive bedre venner” og så er det bare ærgerligt men der kommer ellers ikke til at ske så meget…..og ja jeg taler sf afering

  • Håberjegkanhjælpe, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat