Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kommer ikke til at kunne lide det her men hun kan nok ik lide dig det er DIG der starter samtalerne og hun er kun sammen med sine venner og ikke DIG så hun er helt nok ik interreseret glem jeg ved godt du er 13 og det kan være svært stop med at skriv til hende eller lign hvis hun skriver tilbage er der håb men ik sæt dig op for det Jeg mener det glem hende du fucker kun mere op Tro mig har prøvet det

  • Mig, Dreng, 14 år

Hej dreng. 😬Tja, den er svær. Jeg synes ikke at du skal skrive til hende før det er hende der starter en samtale. Måske er hun lidt usikker på hvad der foregår eller ikke lige så vild med dig som du er med hende. Jeg ved godt at det er mega svært, men giv hende lidt tid. Så må du finde ud af hvad du skal gøre efter det. Havsådanengoddag

  • Havsådanengoddag, Pige, 15 år

Hey, det er okay at være forelsket, men hvis du virkelig vil vide om hun er dit hjerte værd så prøv at gøre hende lidt chalu med at hænge ud med andre piger, bare se hendes reaktion.

  • Jeg ved det, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat