Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg kender det godt, det er ikke let det du kaster dig ud i (jeg taler af erfaring) men prøv at skrive til hende, hun vil sikkert ikke syndes at du er underlig fordi hun selv giver dig hendes snap. sår kan hun da ikke forvendte andet in du skriver til hende

  • en anonym dreng, Dreng, 13 år

Hej😊 jeg syntes at du skulle skrive til hende, for hvis hun gav dig hendes snap, er det nok fordi hun gerne vil have at du skulle skrive. Du kan jo bare starte med at skrive om nogle få ting, og så se om hun svarer eller om hun starter en samtale, for hvis hun gør er det nok fordi hun gerne vil skrive med dig😁
Håber mit svar hjalp

  • Anonym, Pige, 12 år

jeg syntes at du skal srive til hende at du godt kan lide hende

  • Anonym, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat