Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej du dreng på 14 vi her i min klasse kan godt genkende den fornemmelse. jeg tror den eneste måde du finder ud af det på er ved et spørger hende PS jeg tror bestemt hun kan lide dig:)

  • Anonym, 12 år

Hej Dreng på 14 år.

Nu er jeg selv en dreng som også har prøvet det med forelskelse.
Jeg var forelskes i en pige i 7 år, hvor jeg til sidst blev friendzonet, som er når hun hellere vil være venner end kærester, da vi var kommet til et punkt hvor vi var virkelig gode venner.
Pas på med at tro at hun kan lide dig bare fordi hun sender hjerte og sådan. Det kan være hun bare er sådan som person. Det bedste tip jeg har lært også efter at have en kæreste er at hvis hun skriver så vent nogle timer med at svare, men kun hvis hun skriver først. Fordi så tænker hun: “Gad vide hvad han går rundt og laver siden han ikke svare mig”. Så det betyder også at hvis du er i gang med noget og hun skriver så færdiggør det du er i gang med og skriv når du har tid. Jeg ved godt det virker simpelt, men jeg taler af erfaring når jeg siger: Det virker.

Sørg for hun lærer dig at kende på et personligt plan. Det er et “must” for piger, hvis de vil have en kæreste. Det er samtidig et plus hvis du virker som et mentalt stærkt individ som tænker godt om sig selv. Du siger du er blevet mobbet, så det kan måske være svært at have det sådan om sig selv, men hvis du kan så få det til at virke sådan.

Jeg siger ikke at du ikke skal være dig selv. For det er det vigtigste. Hun bliver forelsket i dig. Ikke hvem du prøver at være. Men i disse tips må du gerne gemme noget af dig selv, hvis du forstår, så hun hele tiden kan lære dig at kende.
Sørg også for i ikke skriver alt for meget uden der sker noget.

Men bare husk at alle situationer variere så det er ikke sikkert at disse tips virker, men jeg håber du kan tage inspiration fra dem hvis du ikke har lyst til at bruge dem.

Men fra en dreng, hvis hjerte er blevet knust 2 gange. Pas på dig selv.

  • S, Dreng, 17 år

husk der er forskel på at ku nogen og være forelsket og spårg dine venner om hun også sender det samme til dem. for det kan jo være at det bare er streak

  • Bert1150, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat