Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12 hvis du snakker med hende kan du prøve at snakke mere og mere med hende gå med hende i frikvartererne snakke med hende og gøre nogle ting for hende du kan tilbyde at gå med hende hen og hænte noget vand foreksempel (fx) og du kan spørge om hun vil med ud og gå en tur om hun måske vil med hjem til dig og når i er blevet gode venner og du føler du kan sammen med hende og hun er glad for dig kan du fortælle det PS hvis der er nogen der siger at du er for lille så ik tro på det det handler ik om alder det handler om moden og seriøs og kan samme. Håber det hjælper 😊

  • Louise, Pige, 14 år

hej,
Det lyder som om du er rimelig forelsket i denne her pige, men ved ikke om det er gengældt.

Jeg synes du skal vente med at sige til hende at du kan lide hende, og starte med at begynde at tale mere med hende og aftale en dag i kan ses alene.

Og hvis du stadig er vild med hende efter nogle uger og i har været sammen nogle gange, så synes jeg du skal sige det til hende.

Håber du kunne bruge mit svar:)

  • Lilly, Pige, 14 år

Hej dreng på 12 jeg må spørge dig om hvor ligger jeres forhold ikke kæreste men generelt forhold hvis i rigtig gode venner har du en chance bliv tættere👍

  • Mig, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat