Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

skriv du har fået følelser for hende, og hvis hun ikk har det på samme måde så bare sig det var en joke, også er det ik akavet

  • nuni, Pige, 13 år

Hej
Jeg synes du skal føle efter hvad du selv føler du har mod på. Hvis du tør gå hen til hende eller skrive til hende hvordan du føler ville det jo ikke skade at forsøge – Der er nemlig intet forkert i at kunne lide en anden person og indrømme det. Det kan jo være at hun føler det sammen for dig. Hvis det så viser sig at hun ikke føler det samme for dig kan du fortælle at du stadig gerne vil være venner.

  • Andreas er ikke mit navn, Dreng, 15 år

Hej dreng på 14
Jeg har været i den samme situation som du er i lige nu. Jeg blev forelsket i en dreng efter at han havde gået i min klasse i 2 måneder. Jeg fortalte det til ham, og han var ikke interesseret, men der skete ikke noget, jeg var bange for at det blev akavet mellem os, men det gjorde det ikke.

Så selvom du er nervøs, så fortæl hende det alligevel.

  • Maria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat